Oferta cazare in Bucovina

Pensiunea dispune de un apartament si 10 camere duble (cu paturi twin sau matrimoniale). Fiecare camera sau apartament dispune de grup sanitar propriu. Tot la pensiunea Inima Bucovinei gasiti un restaurant cu meniuri bucovinene si traditionale romanesti.

Preturi practicate:

Durata sedere Camera Dubla/noapte Apartament/noapte
SEZON EXSEZON SEZON EXSEZON
cazare 1 noapte 180 160 290 250
cazare ≥ 3 nopti 160 140 250 200

Tariful de cazare afisat este calculat pentru doua persoane, include TVA si nu include taxa hoteliera. (aceasta fiind 3% din tariful de cazare si se calculeaza doar pentru prima noapte)

Copiii intre 0-10 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu doi adulti platitori, cu exceptia cazului in care nu se solicita pat suplimentar. Tariful pentru un pat suplimentar este 35 RON / noapte. Pretul afisat pt apartament este pentru 2 persoane. Se pot caza suplimentar maxim 3 copii, tariful fiind de 35 RON/noapte /copil.

Tariful nu include micul dejun, acesta se calculeaza extra si are urmatoarele cotatii:
- Gratuit pentru copii 0-4 ani
- 15 RON pentru copii cu varsta 4-14 ani
- 22 RON pentru persoane cu varsta mai mare de 14 ani

In functie de perioada din an, micul dejun poate fi de tipul bufet suedez sau se ofera la alegere una din cele 4 variante standard puse la dispozitie. In cazul in care turistul nu opteaza de la inceput pentru micul dejun, acesta poate fi achizitionat si direct la unitate sau poate comanda in restaurant “A la carte”, in zilele in care nu este organizat mic dejun, de tip bufet suedez.

* In perioada sarbatorilor de Paste, Craciun si Revelion se ofera pachete de servicii la alte preturi speciale.

SEZON : - valabil din 1 iunie – 15 septembrie.

EXSEZON: - valabil din 15 ianuarie – 1 iunie respectiv 16 septembrie – 15 decembrie