Impresiile clientilor nostri


Va transmit acest mail pentru a va multumii inca odata pentru zilele minunate pe care le-am petrecut la dvs. Sper sa ne revedem cat mai curand posibil. Va doresc o zi buna, si transmiteti si restului personalului salutarile si consideratia noastra.

Octavian si Florentina Tica - Iulie 2007


multumim pentru ca ati fost niste gazde minunate. Eu si prietenii mei ne-am simtit minunat. Personalul a fost foarte dragut si primitor, serviciile impecabile, mancarea delicioasa si peisajul odihnitor. Va multumim inca odata si speram la o revedere.

Cristina Warinschi - Iunie 2007


In general, ori de cate ori vacanta se termina, revenirea la servici este destul de anevoioasa; de asta data, dupa ce am lasat in urma InimaBucovinei, revenirea la locul de munca s-a facut cu aproape un maximum de forte. Deci, InimaBucovinei este cu adevarat locul unde iti incarci bateriile.
Rasaritul de soare ca si apusul se intrepatrund cu cerul, cu ospitalitatea gazdelor care nu stiu ce sa mai faca pentru a nu lipsi nimic, pentru a-ti aminti mereu aceste locuri si aceste lucruri. Amintirile raman si intotdeauna este timp pentru reintoarceri.

Ania Constantinescu - Aprilie 2007