Impresiile clientilor nostri


Locatia este excelenta. Ospitalitate desavarsita. Este liniste si foarte curat. Mancarea este foarte bine pregatita. Ce poti sa-ti doresti mai mult pentru o vacanta ?
Multumim foarte mult pentru tot ce ne-ati oferit!

Luciana si Dan Patrau - august 2009


Inima Bucovinei si impresiile noastre...


Este un loc in care traditia romaneasca este lege si se respecta iar cine trece pragul nu o sa regrete vreodata. Te simti ca la tine acasa si totodata oaspetele unei gazde care nu stie ce sa faca sa te simti ca la tine acasa. Am avea mai multe de spus, dar ce sa mai vorbim... Fiecare ar trebui sa se convinga la fata locului. De felul meu sunt o persoana sa zicem pretentioasa, in limita bunului simt si vreau sa spun ca ce am vazut la Inima Bucovinei si serviciile oferite de acest colectiv depaseste orice poza si comentariu de pe site-ul pensiunii.
Am fost acolo in luna de miere si a fost de vis. Am stat din pacate doar o saptamana,dar daca ar fi fost dupa noi,am fi stat mai mult. Mancarea si tot ce se serveste acolo,este natural: laptele, dulceata, branza etc. Toti de acolo sunt foarte primitori si ne gandim sa mai revenim. Cine vrea sa petreaca un week-end sau chiar luna de miere poate apela cu incredere pt ca nu va fi dezamagit iar cei de-acolo cand spun ca atunci "cand ti se face dor de copilul care ai fost,cand nu mai suporti nebunia obositoare a orasului..." credeti-ma chiar au dreptate.
Multumim tuturor de acolo!

Florentina si Ionut Oprea - 13 Iunie 2009


Buna ziua Dle. Doru,


Va multumesc mult pentru ospitalitatea dvs. si a personalului dvs.
Ne-am simtit minunat si vom mai reveni cu placere. Pacat ca a fost atat de scurt! Salutari speciale Dlui. Vasile.
Va doresc numai bine, sanatate si un sezon plin.

Cu stima, Sergiu Pinsler